Vandrarhemmet Hvilan i Norrtälje

Många som vill komma bort från storstadslivet i Stockholm behöver faktiskt inte ta sig speciellt långt för att få en fantastisk naturupplevelse. Det räcker nämligen med cirka en timmas restid för att ta dig till det natursköna Roslagen.

I Roslagen erbjuds inte bara skärgård utan också flera större friluftsområden. Den inofficiella huvudstaden av Roslagen är Norrtälje och tjänar bra som ”bas” om du planerar diverse friluftsaktiviteter i området. Även om det finns gott om hotell i Norrtälje är det lite sämre med vandrarhem, inte bara i Norrtälje utan faktiskt i hela Roslagen.

STF har dock ett vandrarhem strax utanför Norrtälje som heter Hvilan. Här har rummen sparsamt inredda men är fräscha och fyller sin funktion. Som gäst gäller delade badrum, kök och TV-rum. Det är dock gångavstånd till exempelvis Södra Bergen där du har en helt fantastisk utsikt över skärgården.

Norrtälje

Bara 200 meter från Hvilan ligger busshållplatsen som tar dig till Stockholm på cirka en timma. Kommer du till Norrtälje med bil erbjuder vandrarhemmet kostnadsfri parkering.

Klicka här för mer information om vandrarhemmet Hvilan samt möjlighet att boka online.

Övriga boende och hotell i Norrtälje

Om du letar efter andra boenden eller hotell i Norrtälje hittar du ett bra urval på http://www.xn--hotellnorrtlje-gib.se/. Hotellen som presenteras där går att boka online till bästa pris garanti. Du hittar också mer information om Norrtälje samt tips på saker att se och göra där under din vistelse.