Sleep In i Hong Kong

Hong Kong är en av värdens mest dynamiska städer och markpriserna är också extremt dyra vilket gjort att hotell och boende kan förstöra mycket av budgeten för turister. Som tur är finns det en del billigare alternativ.

Hong Kong ligger på en väldigt liten yta samtidigt som det bor väldigt många människor här. Bland alla skyskrapor finns det mängder av exklusiva hotell och lägenhetspriserna är några av de dyraste i världen. Det finns dock ett mindre utbud av billigare hotell och vandrarhem och ett av de populäraste alternativen är Sleep In.

Sleep In Hotell

Sleep In är egentligen inte ett typiskt vandrarhem utan snarare ett budgethotell som ligger i närheten av det populära området Tsim Sha Tsuis. Från Sleep in har du också promenadavstånd till Stars färjeterminal.

De 22 rummen på Sleep In Hotell har alla egna badrum, TV, kylskåp och en telefon. Som gäst har du även fri tillgång till Wi-Fi. Personalen på hotellet kan också hjälpa dig med bland annat bagageförvaring, biluthyrning etc.

Till skillnad från de mer exklusiva hotellen i Hong Kong erbjuds varken gym, pooler eller dylikt. Men för cirka 300 kr per natt får du ett fräscht rum i de centrala delarna av Hong Kong och ett så mycket billigare boende än så är svårt att hitta.

Sleep In Hotell Hong Kong
Rummen på Sleep In Hotell Hong Kong

Här kan du finna mer information om Sleep In Hotell samt genomföra din bokning online.

Övriga hotell i Hong Kong

Sleep In Hotell är ett av relativt få budgethotell i Hong Kong men utbudet av övriga hotell i Hong Kong är mycket bra. Generellt sett är både standarden och servicen mycket hög och har du pengar kan du välja och vraka bland några av Asiens mest exklusiva hotell. Glöm dock inte att genomföra lite efterforskningar innan du bokar. De flesta av hotellen finns med på större hotellsajter med tidigare gästers recensioner och omdömen. Se därför till att läsa igenom dessa så att du kan känna dig säker att du får vad du betalar för.

Lycka till!