Pensionat Neptun i Båstad

Båstad är en av Sveriges populäraste sommarorter och förknippas ofta med bad och nöje. Båstad har dock en lång tradition av kurort som går att finna än idag.

I början av 1900-talet, när järnvägen drogs förbi Båstad, började allt fler människor upptäck den fantastiska naturen på Bjärehalvön och de fina stränder kring Båstad och Torekov. Flera mindre pensionat etablerade sig här och de stressade människorna från storstaden tog sig till Båstad för att koppla av. Även om det numera finns flera större hotell i Båstad är många av de gamla pensionaten kvar. Ett av dem är Pensionat Neptun.

Pensionat Neptun

Neptun i BåstadPensionatet ligger inte mer än ett par minuters promenad från stranden och du har även nära till Båstad restauranger och nöje. Som gäst erbjuds du gratis parkering och du har även möjlighet att hyra cykel om du känner för att utforska omgivningarna. De 15 rummen på Pensionat Neptun har delat badrum och några av dem har en vacker havsutsikt över Kattegatt. Detta är ett mycket populärt pensionat och under sommarmånaderna är det ofta fullbokat så va gärna ut i god tid om du vill bo här. På http://www.xn--hotellbstad-38a.com/pensionat-neptun/ kan du genomföra din bokning online.

Runt om Båstad

Om du är i Båstad under den så kallade Tennisveckan kommer alla pensionat och hotell vara fullbokade och det kommer vara fullt fokus på fest. Övriga delar av året är det betydligt lugnare och det finns gott om saker att se och göra i Båstads omgivningar. Exempelvis finns det flera bra golfbanor i närområdet. Har du möjlighet rekommenderas även ett besök till närliggande Torekov som har en lite annorlunda atmosfär.

För mer information och tips om saker att se och göra rekommenderas Båstads officiella hemsida.