Hotell i Palma

Hotell i Palma

Dags för ett besök till Palma de Mallorca? I sådana fall har du en hel del hotell att välja mellan. Palma är den största staden på en mycket välbesökt och turistanpassad ö, något som speglar sig i utbudet. Hotellen varierar en hel del i kvalitet och det går att hitta allt från riktigt högklassiga hotell till boenden med lite lägre standard för den reser på budget och du bokar enkelt via www.hotellpalma.se. Här ger vi information om ett antal olika hotell i Palma.

Santa Clara Urban Hotel & Spa

Santa Clara Urban Hotel & Spa är ett hotell beläget centralt i Palma. Hotellet är exklusivt inrett och många gäster uppger att de trivs här. Ett genomgående tema i kritiken är dock att den genuina känslan i hotellet försvinner lite på bekostnad av fräsch- och renheten. Vad man prioriterar högst är givetvis upp till var och en.

Hotellet har vanliga bekvämligheter så som gratis wifi, restaurang, frukostbuffé, roomservice och luftkonditionering. Därutöver finns en bubbelpool för gästerna att slappna av i. Enligt omdömen på en jämförelsesida tycker 91 procent att hotellet är ”utmärkt” eller ”mycket bra”. Fem procent anser att hotellet är medelbra, medan fyra procent tycker att hotellet är ”dåligt” eller ”hemskt”.

HM Balanguera

HM Balanguera ligger något utanför stadskärnan och innehar fyra stjärnor. Precis som Santa Clara Urban Hotel & Spa erbjuder hotellet sina gäster gratis wifi. Här ingår även frukost. Tillgång till pool finns.

Omdömena gällande det här hotellet är i regel goda. Många av de recensioner som finns om hotellet lovordar frukostbuffén, som alltså ingår i priserna. Ett par av gästerna har kritiserat läget, att det är lite för långt från citykärnan. Huruvida det är bra eller dåligt finns det såklart ingen enighet om. Vissa tycker om ett hotell som ligger lite utanför de mest trafikerade gatorna, medan andra vill ha ett hotell mitt i smeten. I övrigt lovordas hotellet för sin höga standard på inredningen, även om en gäst tycker att sängen var lite för hård.

Hotel Born

Ett hotell som lovordas för sin arkitektur. Många hyllar hotellet för den klassiskt spanska stilen och vad som beskrivs som en genuin känsla. För vissa är det dock en nackdel. Eftersom byggnaden är vad som motsvaras av K-märkning i Sverige, kan inga hissar eller andra moderna bekvämligheter installeras. Således gäller det att bära upp bagaget på egen hand.

Visserligen går det att få hjälp, men en fördel är kanske om man är i hyfsad fysisk hälsa. Även om bagaget kan bäras upp till rummet, behöver man ju ta trapporna på egen hand. Har man svårt att gå i trappor bör man efterfråga ett rum så långt ner i byggnaden som möjligt.