Hostal la Palmera i Barcelona

Barcelona är ett våra favoritresmål och det är inte så konstigt. Barcelona har något att erbjuda för i stort sett alla och klimatet i den katalanska huvudstaden inbjuder till besök året om.

Som det flesta storstäder har Barcelona ett stort utbud av hotell i olika prisklasser och skiftande standard. Till skillnad från vissa andra städer är Barcelona en väldigt ungdomlig stad vilket medfört att det finns ett bra utbud av billiga hotell och vandrarhem.

Hostal la Palmera

Hostal la Palmera i BarcelonaHostal la Palmera är ett mycket trevligt pensionat som ligger inte mer än 100 meter från Barcelonas mest berömda gata, Las Ramblas. Utöver det centrala läget är detta pensionat riktigt fräscht och det finns möjlighet till eget badrum. Pensionatet har även luftkonditionering vilket inte kan underskattas om du planerar ett besök till Barcelona under sommarmånaderna.

Som gäst har du tillgång till gratis Wi-Fi och det serveras kalla drycker i matsalen. Även om detta pensionat är mycket trevligt kommer du nog antagligen ta till vara på dess centrala läge och utforska omgivningarna i närhet.

I närheten

Du tar dig till den pulserande gatan Las Ramblas på mindre än en minut och även om gatan kan upplevas som lite turistig ska du definitivt inte missa att promenera längs den. Från Hostal la Palmera har du även gångavstånd till Barcelonas gotiska kvarter, Plaza Catalunya, och Port Vell.

Priser

Hostal la Palmera är ett riktigt prisvärt alternativ för boende i Barcelona. Priserna börjar kring 350 kr per natt om du väljer delat badrum. De låga priserna och det goda ryktet gör att Hostal la Palmeras 20 rum ofta är fullbokade så vänta inte alltför länge innan du genomför din bokning. Du kan boka online här.

Övriga hotell och vandrarhem i Barcelona

Är det fullbokat på Hostal la Palmera finns det gott om andra alternativ. På http://hotellbarcelona.nu/billiga-hotell/ presenteras ett utbud av billiga hotell i Barcelona som alla går att bokas online till bästa pris garanti.

Lycka till!