Höryda Gård i Skara

Höryda Gård i Skara erbjuder en unik form av boende för de som besöker Skara och vill hitta ett alternativ till ett traditionellt hotell eller pensionat.

Hotell och boende i Skara
Höryda Gård

Höryda Gård är en lantgård strax utanför Skara där du som gäst erbjuds flera olika typer av boenden. Flera av rummen har egna badrum men det finns även billigare alternativ med delat badrum. Samtliga rum är inredda i klassiskt skandinaviskt manér och några av rummen har även ett eget kök.

Som gäst på Höryda Gård kan du nyttja bastun eller ta ett dopp i badtunnan. Det finns även möjlighet till massagebehandlingar och vill du ta dig ut på äventyr går det även bra att hyra cyklar.

Under sommaren är det i regel fullbokat på Höryda Gård så om du har möjlighet bör du boka i god tid. Om du vill boka online kan du göra det via denna länk.

Att göra i Skara och omgivning

Skara är en Sveriges populäraste sommarstäder och den största anledningen till det är Skara Sommarland som lockar cirka 350 000 besökare varje år. Denna enorma nöjespark erbjuder mängder av diverse attraktioner som exempelvis vattenrutschkanor och go-cart. Från Höryda Gård är det cirka 20 km till Skara Sommarland.

Om du är intresserad av fågelskådning har du valt rätt boende. Från Höryda Gård är det cirka 5 km till Hornborgasjön och gemensamma utflykter hit är en mycket populär sysselsättning.

Tar du dig in till centrala Skara ska du inte missa Skara domkyrka som är en av Sveriges äldsta kyrkor och en av Skaras främsta sevärdheter.

Hotell i Skara

Höryda Gård erbjuder som sagt ett alternativt boende men om du letar efter ett hotell i Skara finns det ett relativt litet utbud. Många av hotellen i de centrala delarna av Skara är något mindre och blir i regel snabbt uppbokade under sommarmånaderna. Många av Skara Sommarlands gäster bor förvisso på den närliggande campingen men trycket på hotellen i staden är i regel högt under sommaren. Letar du efter ett ledigt hotell i Skara under övriga året är det i regel betydligt enklare men som alltid hjälper det dig om du är ute i god tid.

Lycka till!