Globales Nova

Globales Nova i Spanien är ett hotell som får idel goda betyg från sina gäster. Hotellet ligger nära till havet, till bussar och andra kommunikationer. Just läget är det som många gäster tycker är bra med hotellet.

Hotellet ligger runt en stor utomhuspool, samtidigt som havet bara är 200 meter bort. Stranden som ligger närmast är San Matías, en av de mest välkända stränderna i området kring Palmanova. Förutom utomhuspoolen och havet, finns även en bubbelpool och en inomhuspool.

Kundbetyg och omdömen

I receptionen finns gratis wi-fi. Dock är det många gäster som har beklagat sig över det faktum att wi-fi bara räcker i en halvtimme – och endast på en enhet. Sedan måste man, enligt flera gästrecensioner, vänta i 24 timmar innan man får en ny gratis halvtimme. Vill man surfa mer än så krävs det alltså att man betalar.

I allmänhet får hotellet dock höga betyg i sina recensioner. Det som hotellet rosas för är, som nämnt i inledningen, framförallt läget.

Alla gäster är dock inte lika nöjda. På undersidan för recensionspoäng på sajten Booking.com, kan gästerna skriva en kommentar bredvid ett minustecken för det som var mindre bra, och en kommentar bredvid ett plustecken för det som var bra med hotellet.

Signaturen Fredrik skrev följande bredvid minustecknet:

”Att man tar betalt för havsutsikt men fick utsikten till soprum och parkeringsplats”.

Under plustecknet kan den här kommentaren läsas:

”Det som var bra är när man blir väckt varje morgon av att personalen kör med en lövblåsare varje morgon vid 6:45 tiden. Det tyckte vi var kanon.”

Andra faciliteter

Hotellet har gratis parkering, vilket uppskattas av många gäster. Det mesta finns, men något som saknas är ett gym. Du som är seriös med din träning får kanske ta med dig det bästa proteinpulvret du har och ett par hantlar. Tränar du mer löpning, går det utmärkt att öva upp konditionen på stranden.

Annat som kan vara bra att känna till:

  • Luftkonditionering
  • Rökfria rum
  • Husdjur ej tillåtet
  • Finns möjlighet till dykning, dart, biljard och golf
  • Tvättservice
  • Kemtvätt