Ashfield Hostel i Dublin

Dublin är en allt mer populär stad att besöka för oss svenskar och även om det varit en byggboom i staden finns det fortfarande gott om billiga hotell och vandrarhem för de som vill spara lite pengar.

ashfield-dublin
Ashfield Hostel i Dublin

Av alla de vandrarhem som finns i Dublin är Ashfield Hostel ett av de som ligger allra mest centralt. Detta vandrarhem ligger mellan O’Connell Bridge och Trinity College och vill du festa loss i Temple Bar är det inte mer än ett par minuters promenad dit. Just närheten till Temple Bar och det låga priserna på Ashfield Hostel har gjort att det främst är ungdomar som bor här.

Några av Ashfield Hostels 28 rum har eget badrum och alla gäster har tillgång till gratis Wi-Fi samt kök och bagageförvaring. Priserna för ett eget rum ligger på cirka 500 kr per natt och säng i sovsal ligger på runt 200 kr per natt. Du kan boka här.

Övriga hotell i Dublin

Det finns gott om hotell i Dublin även om standarden varierar. Flera av de nybygga hotellen ligger i det gamla hamnområdet Docklands. Detta område är numera det mest moderna i hela Dublin och priserna är faktiskt betydligt högre här än i de centrala delarna av staden.

Hotellen i centrala Dublin håller som sagt en varierande kvalité och i regel får du de du betalar för. Ashfield Hostel är ett definitivt ett prisvärt alternativ men har du möjlighet att lägga lite mer pengar på ditt boende finns det gott om relativt billiga hotell i centrala Dublin.

För att vara säker på att hotellet du tänker boka håller den standard du förväntar dig kan det vara värt att kolla runt lite vad tidigare gäster har att säga om hotellet. På sajten TripAdvisor kan du läsa hundratals recensioner av hotell i Dublin som förhoppningsvis kan ge dig lite mer ”kött på benen” innan du genomför din bokning.

Lycka till!